• Eversti Aleksi

  Tapahtumapaikka
  Helsinki

  Tapahtuma-aika
  1985

  Aaveen muoto
  Tunnistettu henki

  Kertojana toimi
  Tuntematon henkilö

  Sain vuosi sitten joululahjaksi Sami Aaltosen kirjoittaman kummituskirjan. Tämä tarina on sieltä, eikä minulla ole henkilökohtaisia kokemuksia kyseisestä aaveesta. Vielä… :o)

  Edellä mainitussa osoitteessa on jo n.100 vuotta isännöinyt Eversti Aleksiksi kutsuttu aave. Siitä on lukuisia vaikuttavia havaintoja, muun muassa Eversti on aiheuttanut (ainakin) yhden ihmisen poismuuton talosta häiritsemällä tämän elämää (kyseessä oli nainen, johon Aleksi oli kuulemma rakastunut..hmm, tunteikas aave?) koputtelemalla ikkunaan, naputtelemalla seiniin ja kolistelemalla putkistoja. (Ahaa! Oksat ne ikkunaan ovat hakanneet ja vanhoissa taloissa putkistot aina paukkuu, ajattelette…)

  Aleksin ilmestymistä edeltävät usein raskaiden askelten äänet ja painostava tunnelma. Edelleen epäileväisiä? No, entäs näköhavainnot: Aleksi on kuulemma ylväs, koppalakkipäinen, hoikka, ryhdikäs, arvokkuutta huokuva, kohtelias, mutta tiukan vaativa. Tuollainen mies kelpaisi minullekin !! :o) Ettekö vieläkään usko? Noo, yhden naisen suihkurauhaakin tämä Eversti on häirinnyt pahemman kerran; nainen joutui paniikkiin, kun ”lukitusta ovesta marssi läpi pitkä, upseerin univormuun pukeutunut mieshenkilö”, joka katosi, kun nainen alkoi kiljua.

  Myöntäkää pois, nyt on jo pakko uskoa !!! En tiedä teistä, mutta minä aion ensi kesänä käydä vierailulla Vironkatu 1:ssä! Olen senlaatuinen epäilijä, enkä ole koskaan uskonut aaveisiin, että nyt on korkea aika saada jonkinlaista näyttöä aaveista…Ja vähän tuntuu, että Vironkatu on juuri se osoite mistä kannattaa aloittaa aaveiden metsästys! :o)


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Etelän aavetarinat avainsanoilla 1985, 1990, 1990-luku, Helsinki, Tunnistettu henki.


 • Yksi vastaus aiheeseen Eversti Aleksi

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa