• Eteiskäytävän mustat hahmot

  Tapahtumapaikka
  Hyvinkää

  Tapahtuma-aika
  2010

  Aaveen muoto
  Monialainen ilmiö

  Kertojana toimi
  Tuntematon henkilö

  Hei, tuosta varjohahmoista tuli mieleen omia kokemuksiani. Itse olen syntynyt indokiinassa ja pienenä asuimme kolmessa eri taloissa sodan jälkeen. kaikki niissä taloissa tapahtui aina kummia öisin kuten esineet liikuvat itestään, jalanjälkia tai harhakuuloja ym. tulimme suomeen n. 20 vuotta sitten, asettuimme pieneen idylliseen hyvinkään nimiseen kaupunkiin.

  Saimme kaupungilta osoittaman huoneiston helenenkadun 24:n c-rapun toiselta kerrokselta. Neljän huonetta, keittiö, WC ja kylpyhuoneen kämppä näytti tosi mukavalta ja sopii mainiosti meille seitsenhenkiselle perheelle. Kun kaikki alkoi tuntuu menevän mukavasti talossa alkoi tapahtuu kummia. Ensin näkyy vain varjon vilahduksia näkökentän laitamilla, sitten ilmestyy varjoja mistä milloinkin, seuraavaksi se liikui jo eteiskäytävällä ja lopuksi huipentui esineiden liikumiseen, outoja äänejä, lämpötilan laskuja tiloissa ja ym.

  Kun muutimme uutteen taloon hyvinkäänkylään ilmiöt loppuivat, mutta sen jälkeen alkoi ilmestyä erivärisiä valoja, luulen myös että siinä talossa on mahdollisesti vieraillut humanoidi. tosin siitä en ole yhtä varma kuin se musta hahmo, koska en pysty erotamaan oliko se uni vai todellisuutta.. Ehkä siinä välimaastossa. esim. Kun olin yli 10-v kerran yksin kotona ja tuli vuoroni tiskata (veljet olivat ulkona leikimässä), tiskiessäni keittiön lämpötila laski (tunsin kylmän aallon ihollani). yhtäakkia huomasin joku liikuvan takani ja käänsi katseeni tavoitaakseni entiteetin. Se sujahti vikkelästi ohitseni vasemmalta oikeelle suoraan kylpyhuoneen. ajattelin että kävisin sen kimppuun jos otus ilmestyisi vielä uudestaan viereeni. vedin leipä veitsen tiskialtaasta hitaasti valmiina hyökäykseen, hahmo ilmestyi nopeasti eteiskäytävälle ja liikkui tosi nopeasti leijuen kohti vessaan. puristin kovasti veitsen varta ja lähti hahmoa perään. sain silloin ensimmäsen kerran suoran katsekontakti otukseen. muotoan muuttuva, välillä pallon tai savun näköinen tumma tai musta hahmo leijui noin puolenmetrin korkeudella lattiasta ja vain muutaman metrin päästä meikälaisesta. silloin alkoi järki sanoo että ei ole viisasta käydä se kimppu.

  Meni muutaman sekuntia kun hahmo kääntyi sujahtaen kohti vessaan ja ovi paiskautui pamauksella kiinni. päätin sen jälkeen jatkaa tiskivuoroni nopeasti ja lähte ulos huoneesta niin nopeasti kuin pystyn. esim.2 oli keskiyö ja heräsin kovaan janoon. mietin kannataako jatkaa uniaan vai mennä juomaan. jano voitti, tarttuin nopeasti lasin ja vettä täyteen pintaan. keittiö kylmeni yhtäakkia ja kuulin kuinka kaapin lukko avautuvan takanani. käännyi ja näin kuinka kaappi avautuin hitaasti edessäni (ei tuulta eikä ketään ihmisia), tunsin toisen persoonan läsnäolon samassa huoneessa. sydämeni takkoo oikein kunnolla siinä iltana, luulen että pimeydessä kaikki tuntuu paljon pahemmalta kuin päivänvalossa. tunsin tuijotusta ja ahdistusta. kestää tovin kun ovi sulkeutui itsestään hitaasti kirkkuen ja painautui lopulta lukkoon. enkä siinä yönä enää saannut unta. ym. esim : joskus kuulin äidin kutsu huoneesseen, mutta hän kielsi kutsuvansa kun menin ilmoitautumaan.

  Samoin on käynnyt usein myös veljien äänellä. joskus kun painoin päänsä tyynyyn alkoi kuulla outoja kuiskauksia korvissa ja kun nostin päätäni ääni lakkasi. outoja kolinaa tai koputuksia kuulee välillä ja se erottuu selkeästi ylä-tai alakerran naapureiden aiheuttamista meluista. tavarat katosi hetkessä ja ilmestyi yhtäakkia uudestaan. kävin usein kouluterveyden hoitajan luo ja kertonut asiasta, että näen näkyjä ja kuulen äänejä tai tinnityksia. sain lähete tutkimukseen kiljavaan sairalaan, mutta tulos oli terve kuin pukki. luulin että olin tulossa hulluksi. mutta kuin tarkistin asia veljiltä ja hekin kokivat saman. veli jopa kerran väitti nähneensä jalkaparin silmien edessä, mutta kun nosti katseensa ylös, eikä silloin nähnyt ketään. joskus kun töllötin teeveeta sohvalla, näin sivusta että veli tai joku tuli istumaan viereen ja kun käännyin jutellaakseen, hahmo katosi samantien. kaikenlaista tapahtuu siinä huoneistossa. sinä joka luet tätä viesti ja joka asut täll hetkellä siellä huoneistossa. kannattaa pitää silmät auki.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Etelän aavetarinat avainsanoilla aave, helenankatu, hyvinkää, liikkuvat esineet, varjot.


 • 3 vastausta aiheeseen Eteiskäytävän mustat hahmot

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa