• Ensimmäinen kokemus

  Tapahtumapaikka
  Helsinki

  Tapahtuma-aika
  2005

  Aaveen muoto
  Räyhähenki

  Kertojana toimi
  Eden

  Olen uusi tällä sivulla ja uusi näissä kokemuksissa. Ensimmäiseksi haluan ilmoittaa etten ikinä ennen ole uskonut mihinkään yliluonnolliseen enkä ole uskovainen, Nyt olen avoimempi yliluonnolliselle mutta en ole uskovainen vieläkään.

  Tässä tarinani. Olin sängyssäni keskellä yötä hereillä, aikaa en tiedä koska en katsonut kelloa. Siinä makailessani silmät kiinni yritin saada unenpäästä kiinni koska seuraavana aamuna olisi aikainen herätys töihin, tunsin kuinka joku tuli viereeni istumaan, sänky meni alas.

  Poikaystäväni ja kissani nukkuivat sängyssä, joten he eivät voineet olla asialla. puristin silmät lujemmin kiinni koska tietenkin minua alkoi pelottamaan.

  Siinä vähän aikaa sen siinä istuttua tunsin kuinka se nousi. Ajattelin että hyvä se on ohi. Mutta vähän ajan päästä tunsin kuinka se oli päälläni, ei mitenkään väkivaltaisesti vaan aivan kuin se olisi pitänyt päätään kaulallani. Kuitenkin huomasin kuinka en saanut henkeä enää kunnolla ja ajattelin alkaa hutamaan poikaystävälleni että hän heräisi.

  Kuitenkin kun aloin huutamaan häntä nimeltä en saanut ääntä suustani. Tässä vaiheessa aloin olemaan todella peloissani. Aloin lyömään oikealla kädelläni poikaystäväni kättä jotta tämä heräisi, mutta en vain saanut häntä hereille. Tässä vaiheessa en enää tiennyt mitä tehdä, joten viimeisenä ajatuksena minulle tuli rukoileminen, vaikka en uskonnollinen olekaan.

  Aloin rukoilemaan ja tunsin kuinka olento hellitti otteensa ja sain taas happea. Heti tämän hellitettyä pystyin taas puhumaan ja aloin huutamaan poikaystävälleni ja itkin samassa.

  Kun hän heräsi hän huomasi kuinka peloissani olin ja kysyi tietenkin mikä minulla oli. Kerroin tapahtuneen mutta tietenkään hän ei uskonut minua. Tämän jälkeen valvoinkin koko yön.

  Välillä kotona huomaan kun kissani tuijottaa johonkin ja seuraa silmillään mutta minä en näe mitään, mutta kuitenkin tunnen kuin joku katselisi koko ajan. Tässä tarinani ja olisi mukava kuulla muitakin kenellä on samankaltaisia kokemuksia, ja miten he ovat selvinneet niistä.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Etelän aavetarinat avainsanoilla 2005, 2010, 2010-luku, Helsinki, Räyhähenki.


 • 5 vastausta aiheeseen Ensimmäinen kokemus

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa