• Ensimmäinen kokemus

  Tapahtumapaikka
  Helsinki

  Tapahtuma-aika
  2005

  Aaveen muoto
  Räyhähenki

  Kertojana toimi
  Eden

  Olen uusi tällä sivulla ja uusi näissä kokemuksissa. Ensimmäiseksi haluan ilmoittaa etten ikinä ennen ole uskonut mihinkään yliluonnolliseen enkä ole uskovainen, Nyt olen avoimempi yliluonnolliselle mutta en ole uskovainen vieläkään.

  Tässä tarinani. Olin sängyssäni keskellä yötä hereillä, aikaa en tiedä koska en katsonut kelloa. Siinä makailessani silmät kiinni yritin saada unenpäästä kiinni koska seuraavana aamuna olisi aikainen herätys töihin, tunsin kuinka joku tuli viereeni istumaan, sänky meni alas.

  Poikaystäväni ja kissani nukkuivat sängyssä, joten he eivät voineet olla asialla. puristin silmät lujemmin kiinni koska tietenkin minua alkoi pelottamaan.

  Siinä vähän aikaa sen siinä istuttua tunsin kuinka se nousi. Ajattelin että hyvä se on ohi. Mutta vähän ajan päästä tunsin kuinka se oli päälläni, ei mitenkään väkivaltaisesti vaan aivan kuin se olisi pitänyt päätään kaulallani. Kuitenkin huomasin kuinka en saanut henkeä enää kunnolla ja ajattelin alkaa hutamaan poikaystävälleni että hän heräisi.

  Kuitenkin kun aloin huutamaan häntä nimeltä en saanut ääntä suustani. Tässä vaiheessa aloin olemaan todella peloissani. Aloin lyömään oikealla kädelläni poikaystäväni kättä jotta tämä heräisi, mutta en vain saanut häntä hereille. Tässä vaiheessa en enää tiennyt mitä tehdä, joten viimeisenä ajatuksena minulle tuli rukoileminen, vaikka en uskonnollinen olekaan.

  Aloin rukoilemaan ja tunsin kuinka olento hellitti otteensa ja sain taas happea. Heti tämän hellitettyä pystyin taas puhumaan ja aloin huutamaan poikaystävälleni ja itkin samassa.

  Kun hän heräsi hän huomasi kuinka peloissani olin ja kysyi tietenkin mikä minulla oli. Kerroin tapahtuneen mutta tietenkään hän ei uskonut minua. Tämän jälkeen valvoinkin koko yön.

  Välillä kotona huomaan kun kissani tuijottaa johonkin ja seuraa silmillään mutta minä en näe mitään, mutta kuitenkin tunnen kuin joku katselisi koko ajan. Tässä tarinani ja olisi mukava kuulla muitakin kenellä on samankaltaisia kokemuksia, ja miten he ovat selvinneet niistä.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Etelän aavetarinat avainsanoilla 2005, 2010, 2010-luku, Helsinki, Räyhähenki.


 • 5 vastausta aiheeseen Ensimmäinen kokemus

  1. artsi sanoopi:

   Klassinen unihalvaus tapaus.

  2. Kiksi sanoopi:

   Mä asuin Turussa lastenkodissa ja mulla oli ihan samanlainen tapaus… 😮
   Heräsin yöllä siihen,että ihan kuin joku painava mies olisi tullut päälleni makaamaan enkä saanut henkeä..Yritin huutaa yöhoitajaamme/liikkua pois sängystä,mutten kyennyt tekemään mitään… 😮
   Tunne oli sanoinkuvaamattoman kamala enkä saanut unta enää sinä yönä…
   Selitystä asiaan en vieläkään tiedä…. :O

  3. piude sanoopi:

   Itsellä myös vastaavia kokemuksia, jotka tapahtui 2009. Ensimmäinen kerta heräsin siihen, että voimkas käsi tarttui vyötärölleni ja toinen kämmen suulle ja tunsin kuin vedettäis sängyn läpi. Nousin istualleni ja huusin en saanut ääntä katsoin viereeni kuin avopuolisoni nukkui selin mua päin vaikka olin hereil yritin huutaa näkymättömän ote pysyi..lopuksi olento päästi irti ja kuulin kuiskauksen…älä pelkää ei se näe..tarkoittaen puolisoani? Siis tällehän on naurettu seksinnälkäselle aaveelle…mutta toistuva kylmyys ja se hiipiminen jalkoja pitkin sai mut kerran suuttumaan ja tiuskasin..että painus….h..tiin. mua tarrattiin samantiwn rinnuksista ja nakattiin lentoon…eräänä yönä en olisi enää noussut, ellei mieheni olisi herännyt tukehtuneeseen huutoon..olen kyllä tuntenut myös unihalvauksen oireet ja erotan ne kyllä haamuista. Nykyisin olen turvallisin mielin sillä luonani kävi lämmin henki ja jättimäinen musta koira..sen jälkeen on vain kerran kylmä henki yrittänyt käydä, mutta vartijat ajaa pois..kantapään kautta piti itse oppia, olkaa positiivisia, luokaa hyvää energiaa. Pitäkää huoli itsestä ja lähimmistä. Näin on itse toistaiseksi saanut olla rauhassa. Kokemuksia on liiankin kanssa, enkä ole oikein valmis kertomaan kaikkea tarinaa. Kun etsin itsekkin selitystä, vuosien tauon ja aktiivisien kausien tapahtumille…että miksi? Miksi ja mikä se on joka seuraa perässä.

  4. jenppu sanoopi:

   Juuri niin artsi. Eli todennäköisesti sinulla (tarinan kirjoittajalla) oli unihalvaus. Ja ”kissasi on varmaan kuullut esim hiiriä seinän/katon/lattian alta ja siksi tuijotellut ”jotain”.

  5. Lil sanoopi:

   Minä olen itse tuntenut käden kaulallani keskellä päivää kun nukuin päiväunia! Mutta, käsi kaulallani ei riittänyt, tunsin käden nilkassani myös. Aukaisin silmät peloissani ja sain melkein sydänkohtauksen kun siinä oli vaaleahiuksinen nuoren näköinen nainen. Nipistin silmät kiinni ja aukaisin uudelleen. Siinä ei ollut enää ketään ja puristava tunne katosi niin nilkasta kuin kaulaltakin.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti