• Edellisen asukkaan henki

  Tapahtumapaikka
  Tampere

  Tapahtuma-aika
  2006

  Aaveen muoto
  Monialainen ilmiö

  Kertojana toimi
  mkm

  Asuin miehen ja 3 kissan kanssa talossa, jonka omistaja vanha nainen oli siellä asunut kuolemaansa saakka. Olimme asuneet talossa jo loppuvuodesta 2004 ja nämä tapahtumat tapahtuivat vasta 2006 kevät talvella. Olin kiinnittänyt usein huomion kissojen käytökseen, heidän katsellessa kattoon, sähistessä pimeälle porraskäytävälle jne. Joten päättelin olevan vain kärpästen ja hiirien aikaan saannosta.

  Pyykinpesukone sijaitsi talon yläkerrassa ja katsoin miehen kanssa alhaassa televisiota. Kuulin viimeisen linkouksen lähtevän pyörimään ja pesuohjelman loputtua menin ylös laittamaan pyykit kuivumaan. Ihmettelin että kuinka pesukoneen luukku voi olla auki ja hana kiinni vaikka juuri kuulin koneen käyvän selvästi. Pyykit olivat myös märät, eli koneen on täytynyt olla päällä. Tuo jäi ikuisesti kaivertamaan mieltä, sillä loogista selitystä emme koskaan asialle keksineet.

  Usein myös kuului yläkerrasta narinaa lattiasta ( puulattia) vaikka kaikki olimme alakerrassa. Vessassa saattoi hengitys höyrytä kesälläkin, muttei muuten ollut kylmä. Sähköpatteri paukkuivat, vaikka eivät olleet edes päällä. Muutettuamme pois syksyllä 2006, talo jäi purkutuomiota odottelemaan ja sähköt katkaistiin kokonaan, kuulin kuitenkin naapureiden kertoneen että talossa paloi kuitenkin usein ulkovalo. Kaikesta kokemasta huolimatta jäi suuri ikävä tuota taloa kohtaan. Nykysin siinä on elementtitalo tilalla.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Etelän aavetarinat avainsanoilla äänet, eläimet, henki, pirkanmaa, valo, vanha nainen.


 • 4 vastausta aiheeseen Edellisen asukkaan henki

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa