• Aaveratsastaja metsässä

  Tapahtumapaikka
  Jämsä

  Tapahtuma-aika
  2011

  Aaveen muoto
  Tunnistettu henki

  Kertojana toimi
  Anskku

  Kaverini kertoi tämän minulle, enkä sen takia uskalla enää mennä kaverini talon viereiseen metsään.

  Kaverini oli ollut koiransa kanssa lenkillä kyseisessä metsässä, illalla kello kuuden aikoihin. (Kaverin mummu oli kertonut meille että siinä metsässä kummittelee eikä sinne saa mennä. Sinne on kuulema kadonnut ihmisiä siitä asti kun eräs tyttö oli ratsastanut siellä ja hevosta eikä tyttöä ei nähty sen jälkeen.) Hän oli kävellyt jo jonkin matkaa kunnes koira kieltäytyi liikkumasta. Kaverini kiskoi hihnasta minkä jaksoi kunnes kääntyi ja katsoi taakseen. Sieltä tuli täyttä laukkaa valkea hevonen jonka selässä oli tyttö jolla oli pitkät vaaleat hiukset.

  Hevosen silmät olivat punaiset ja se oli täynnä verta vuotavia haavoja. Tyttöllä ei ollut silmien kohdalla muuta kuin mustat kuopat.

  Kaverini mummu kertoi että tyttö oli ollut noin meidän ikäinen (13) ja hän oli elänyt 1800-luvulla. Hänen mukaan susi olisi ajanut hevosen rotkoon ja hevonen oli tippunut sinne tyttö mukanaan.

  Enää emme käy lenkillä metsässä.


  Jaa facebookissa
  Tarina löytyy arkistosta Etelän aavetarinat avainsanoilla hevonen, jämsä, metsä, mustat kuopat, punaiset silmät, ratsastaja.


 • 2 vastausta aiheeseen Aaveratsastaja metsässä

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

   
  © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa