• Tunnistettu henki

  Tunnistetut henget ovat juurikin sitä miltä ne kuulostavatkin eli joksikin tietyksi ihmiseksi (tai eläimeksi) tunnistettuja henkiä, jotka ovat jääneet heille läheisiin tai merkityksellisiin paikkoihin kuolemansa jälkeenkin.

  Moni on kuullut tarinoita vaikkapa vanhan metsämökin vanhasta muorista jonka henki vaeltaa metsässä tai Ranskan vanhassa linnassa vaeltavalle syyttömänä mestatuksi tulleesta miehestä joka kalisuttelee vankityrmien kaltereita. Osa näistä tarinoista on täyttä tarinaa mutta monessa on pohjalla totuutta.

  Yleisimpiä paikkoja näille henkille ovat vanhat kartanot ja linnat.Tunnetuista hengistä on paljon tarinoita ja yleisimmät kummitustarinat perustuvat juurikin näihin, tiettyihin paikkoihin vaeltamaan jääneisiin henkiin. Näiden henkien kohdalla tiedetään usein myös syy sille, miksi kukin henki on valitsemaansa paikkaan jäänyt vaeltamaan, oli kyse sitten mestauksen uhrista, onnettoman rakkauden musertamasta sielusta tai vanhasta palvelijasta joka on jäänyt kuolemansa jälkeenkin kartanoon jossa on ollut töissä.

  Maailmalla tunnetuimpia tunnistettuja henkiä lienevät Henrik VIII:nnen vaimot Anna Boley (teloitettiin 1536), Jane Seymour (kuoli synnytyksen jälkeisiin komplikaatioihin 1537) ja Catherine Howard  (teloitettiin 1542). Kaikki he kummittelevat tarinoiden mukaan mm. Heverin linnassa lähellä Edenbridgeä, Blickling Hallissa Norfolkissa, Lontoon Towerissa sekä Marwell Hallissa (nykyään Marwell Wildlife eläintarha).

  Hae aavatarinoita jotka kertovat henkien kohtaamisista

  Oletko itse kohdannut tutun hengen? Kerro siitä meille

  Palaa aaveiden listalle


  Jaa facebookissa

 • © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa