• Selittämättömät äänet

  Askeleita, vaikka ketään ei ole lähimaillakaan. Lattian ja saranoiden narinaa vaikka olet yksin kotona. Kirkunaa, vaikka ketään ei ole huutamassa. Epäselvää muminaa, kun olet yksin asunnossasi. Jokainen joka on lukenut tai kuullut kummituksista, on törmännyt näihin mysteerisiin ääniin, joita kuuluu vaikka ketään muuta ei ole paikalla.

  Aaveisiin, henkiin ja kummituksiin on kautta aikojen liitetty erilaisia ääniä. Yleisimpiä selittämättömiä ääniä ovat askeleet, jotka joko seuraavat sinua täysin tyhjällä tiellä tai kuuluvat asunnossasi vaikka ketään muuta ei ole paikalla. Hyvin yleisiä on myös erilaiset tavaroiden siirtelyyn ja ovien ja laatikoiden avaamiseen liittyvät äänet. Räyhähenget metelöivät selvemmin, lyhytkestoisemmin ja aggressivisemmin kuin nämä selittämättömien äänien aiheuttajat.

  Ympäri maailmaa olemassa äänitteitä joita on nauhoitettu vanhoissa rakennuksissa kuten hylätyissä vankiloissa ja tyhjissä sairaaloissa, paikoissa joiden pitäisi olla täysin hiljaisia. Silti käytävillä kaikuu askeleiden ääni, avaimet kilisevät ja oven saranat narisevat.

  Eikä ketään näy.

  Hae aavatarinoita jotka kertovat oudoista äänistä

  Oletko itse törmännyt outoihin ääniin? Kerro siitä meille

  Palaa aaveiden listalle


  Jaa facebookissa

 • © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa