• Ilmestys

  Ilmestyksiä ovat kaikki selittämättömät tapahtumat joita ei voida määritellä hengiksi tai räyhähenkien aiheuttamiksi tapahtumiksi. Erilaiset valot, pallot, sumut ja vaikkapa paahtoleipään ilmestyvät Jeesuksen kasvot ovat perinteisiä ilmestyksiä. Ilmestysten luonteen vuoksi ja huijareiden suuren määrän takia niiden todenmukaisuutta epäillään yleensä rajusti.

  Kuuluisimpia ilmestyksiä ovat Bélmezin kasvot jotka ilmestyivät Espanjassa vuonna 1971 omakotitalon lattiaan.  Nykyisin tämä Córdoban kaupungin lähellä sijaitseva talo toimii matkailukohteena. Bélmezin kasvoista on olemassa valokuvia jotka todistavat kasvojen ilmestymisen.

  Valokuvissa näkyy usein ihmisten mielestä kaikkea mitä niissä ei pitäisi näkyä. Osa näistä on tietenkin aitoja ilmestyksiä ja osa täyttä huuhaata.Valokuvissa usein näkyvät ”orbit” ovat 99% kerroista vain kameran linssissä tai peilissä olevia pölyhiukkasia. 1% kerroista ovat kuitenkin ilmestyksiä, esim. henkiä tai selittämättömiä energiapalloja. Valokuviin saa myös vahingossa tai tarkoituksella valoituksen ym. säädöillä erilaisia ”kummituksia” aikaiseksi.

  Ilmestyksiin voidaan myös laskea enteet, esimerkiksi läheisen ihmisen ilmestyminen henkiolentona voi olla ennen jostain, esimerkiksi kuolemasta tai onnettomuudesta.

  Hae aavatarinoita jotka kertovat ilmestyksistä

  Onko sinulla tapahtunut ilmestys? Kerro siitä meille

  Palaa aaveiden listalle


  Jaa facebookissa

 • © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa