• Eläimen henki

  Ihmiset eivät ole ainoita joilla on oikeus kummitteluun; myös eläimet voivat sitä tehdä.

  Monesti ihmiset havaitsevat edesmenneen lemmikkinsä tassuttelevan edelleen lattioilla ja kulkevan ovista kuten ennenkin. Kaikki aave-eläimet eivät ole kuitenkaan niin mukavia vaan joukkoon mahtuu pahansisuisia henkiäkin, ihan samalla lailla kuin meidän ihmistenkin henkien joukkoon.

  Kuuluisimpia eläinhenkiä lienee Black Shuck (tai Black Chuck) nimen sanut koiran aave joka vaeltaa Norfolkin, Essexin ja Suffolkin seuduilla. Black Shuck on suurikokoinen musta koira jolla tarinan version mukaan on joko pahansuovat leiskuvat punaiset tai vihreät silmät tai vain yksi silmä. Joidenkin tarinoiden mukaan Black Shuck on kiertänyt alueella jo ennenkuin viikingit löysivät paikalle. Black Schuckin legenda on ollut innoituksen lähteenä kirjaan Sherlock Holmes ja Baskervillen koira.

  Black Shuckin kerrotaan myös ilmestyneen kirkkoihin Bungayssa ja Blythburgissa. Kerrotaan että vuonna 1577 Black Shuck syöksyi kirkon ovista Blythburgissa ja juoksi käytävää pitkin ohi suuren seurakunnan ja tappoi miehen ja pojan sekä aiheutti kirkon tornin romahtamisen. Tarinan mukaan Black Shuckin jättämät kärventyneet jäljet ovat edelleen nähtävissä kirkon pohjoisessa ovessa.

  Eläinten henkiä voi olla lähes missä tahansa, samoin kuin ihmisten henkiä. Metsissä ja muilla luonnon alueilla voi havaita eläinten henkiä jotka ovat jääneet asuinseuduilleen vielä kuolemansa jälkeenkin. Suurin osa eläinten hengistä on kuitenkin omien lemmikkiemme henkiä, jotka vain ovat jääneet seuraamme syystä tai toisesta.

  Hae aavatarinoita jotka kertovat eläinten hengistä

  Onko vastaasi tullut eläimen henki? Kerro siitä meille

  Palaa aaveiden listalle


  Jaa facebookissa

 • © 2004 Henkientalo.com - Kaikki oikeudet pidätetä :)

  Facebook - Twitter - Sivukartta - Sisällön kopioiminen - Mediakortti

  Tämä verkkosivu on osa mediatomaatti mediataloa